Hemd van Ryan Gosling mikpunt van spot op Twitter

De Canadese acteur Ryan Gosling, die kans maakte op een Oscar voor ‘Beste Acteur’ en zijn zus Mandy meebracht als date, heeft volgens het genadeloze Twitter geen goede keuze gemaakt met zijn outfit. De 36-jarige ster ging voor een pak van Gucci met een hemd met ruches eronder.

Zijn vestimentaire keuze werd niet enthousiast onthaald door de tweetende Oscar-kijker. Ook de Amerikaanse modesite Refinery 29 was niet laaiend. “Hij ziet eruit als je vader die in de jaren zeventig naar het schoolbal ging”, staat er te lezen. Ondanks de kritiek op zijn look, kan Gosling uiteraard op een clubje van trouwe fans rekenen die deze outfit wel op prijs stellen of hem zijn faux pas vergeven.

 

Uiteindelijk ging de acteur niet met het beeldje voor ‘Beste Acteur’, uitgereikt oor Brie Larson, aan de haal. Die prijs was voor Casey Aflleck, de broer van Ben. ‘La La Land’-tegenspeelster Emma Stone won wel de prijs voor ‘Beste Actrice’ en mocht die gaan ophalen op het podium bij Leonardo DiCaprio.

Gosling stal wel nog een keertje de show op Twitter. Presentator Jimmy Kimmel verraste enkele toeristen in de stad: hij nodigde ze uit voor een 'tentoonstelling', maar ze wandelden het podium van de Oscars op en ontmoetten enkele sterren. Beelden waarop de acteur een zwarte vrouw iets in het oor fluistert en zij in shock lijkt, gaan viraal. Kijkers van over de hele wereld vragen zich af wat hij zei en doen enkele suggesties in de bijschriften.

Door vwh