Linda De Mol gaat afvallen voor het oog van heel Nederland

© Isopix

De Nederlandse tv-persoonlijkheid Linda De Mol (52) wil afvallen en gaat dat doen voor het oog van heel Nederland. Ze zal er op haar website Lindanieuws.nl ook eerlijke stukjes over schrijven. "Ik ben gewoon te dik", geeft ze aan.

flb, say

Vanaf 20 maart wordt de riem aangespannen bij Linda De Mol. "Er moeten wat kilo’s af na een lange, lekkere winter", klinkt het. Vanaf dan vliegt ze erin en kan iedereen haar avonturen volgen via de Facebookpagina Linda.lijnt, via filmpjes en een doodeerlijk dieetdagboek. Via die weg wil ze zes weken lang haar doen en laten in haar gevecht tegen de kilo's rapporteren.

De bedoeling is dat niet enkel zij aan de slag gaat, maar ook anderen inspireert om iets aan hun gewicht te doen. Zo zullen er onder andere filmpjes verschijnen van Carlos Lens, de personal trainer van Linda, met workouts waar je zelf aan kan deelnemen.

Hoewel de kilo's er misschien zullen afvliegen, wordt verwacht dat de euro's binnenstromen met dit initiatief. Linda de Mol is namelijk al sinds haar twaalf jaar een bekend gezicht in Nederland en Duitsland. Haar magazine LINDA heeft rond 130.000 abonnees. De televisieapp LINDA.tv heeft er zo'n 257.000.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook