Deze ontwerper is niet echt blij met de kledingkeuze van Melania Trump

Bron © Vogue

Foto: AP

Tijdens de eerste speech van president Trump in het Amerikaans congres droeg Melania een zwarte rok met bijpassend vestje van Michael Kors. Volgens New York Times maakte de ontwerper een duidelijk statement door op subtiele wijze te laten weten dat de first lady de jurk zelf had gekocht in zijn boetiek.

De sobere, zwarte robe manteau die Melania Trump droeg tijdens de eerste speech van haar man in het Amerikaans congres deed al heel wat stof opwaaien. Niet alleen zou het geheel 9.500 euro hebben gekost, Twitter vond zwart ook een heel vreemde keuze op een congres waar Democratische vrouwen hadden opgeroepen om zoveel mogelijk wit te dragen ter ondersteuning van vrouwenrechten.

Het meest opvallende was toch wel de keuze voor een ontwerp van Michael Kors, de designer die nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat hij een aanhanger is van Hillary Clinton. 

"Mevrouw Trump is al langer klant in onze boetiek in New York", liet de ontwerper weten aan het Amerikaanse Harpers Bazaar. "En ze weet heel goed wat haar staat en wat bij haar past. Het zwarte ontwerp met pailletten past perfect bij de glamour die ze uitstraalt."

Volgens New York Times laat Michael Kors hier op heel subtiele wijze weten dat Melania Trump zelf de jurk heeft gekocht, en dat het dus zonder toestemming van de ontwerper is gebeurd. En in een vrij land mag dat uiteraard allemaal. 

 

Door elvh
AANGERADEN