Klarafestival start op uiterst originele locatie

Bron © BELGA

Foto: Shutterstock

Brussel -

Een reeks akoestische miniconcerten met klassieke muziek geven donderdag aanstaande in vier metrostations van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB de aftrap voor de editie 2017 van het Klarafestival. Dat festival focust dit jaar met het motto “Home sweet home” op de actuele thema’s migratie, verplaatsing, ballingschap en identiteit.

De editie 2017 van het Klarafestival vindt plaats in Brussel, Brugge en Antwerpen van 9 tot 24 maart. De aftrap van het festival wordt gegeven op donderdag 9 maart met akoestische miniconcerten met klassieke muziek in vier metrostations: Kunst-Wet, De Brouckère, Rogier en Centraal Station. Vijf artiesten van de groep St. Georges Quintet treden er op in de lokettenzaal van 17 tot 19 uur.

“De verschillende plaatsen die het Klarafestival in Brussel ontvangen - Bozar, Bronks, Flagey, Kaaitheater, de kathedralen van Sint-Michiels en Sint-Goedele en de Mirano Continental - zijn zeer makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer”, meldt MIVB. “De festivalgangers kunnen het beste traject vinden om de concertplekken te bereiken via de zoekmotor op mivb.brussels.”

Door adm