Na de borsten en billen is dit de nieuwste trend in plastische chirurgie bij de sterren

© Instagram Kylie Jenner

Eerst waren er de borstimplantaten en vervolgens implantaten voor in de billen, maar er zou zich alweer een nieuwe trend aangeboden hebben in de wereld van de plastische chirurgie, namelijk het laten opvullen van de heupen zodat de billenpartij er nog indrukwekkender uitziet. Bij de Kardashian-clan lijken ze alvast fan te zijn.

flb

Voor heel wat sterren moet het altijd ronder, groter en volumineuzer zijn, denk maar aan de indrukwekkende billen van Kim Kardashian. Maar ook andere celebs zoals Nicki Minaj, Kendall en Kylie Jenner en Amber Rose lijken tegenwoordig een nog grotere billenpartij te hebben dan voordien. Volgens plastisch chirurg Dev Patel is dat niet toevallig: hij denkt dat ze hun heupen lieten opvullen zodat alles er nog spectaculairder zou uitzien.

Om tot die conclusie te komen, onderwierp hij foto's van vroeger en nu van onder meer Kendall Jenner aan een onderzoek. "Het lijkt alsof ze meer vorm hebben gekregen ter hoogte van de heupen en dat kan erop wijzen dat ze een cosmetische behandeling hebben ondergaan om er een andere vorm aan te geven of net vorm aan toe te voegen", zegt de dokter in een interview met de Daily Mail.

Hij geeft ook aan dat de ingreep aan populariteit wint. "Vaak worden de heupen samen onder handen genomen met het zitvlak. Meer dan ooit komen er jonge patiënten bij ons langs die dergelijke ingrepen willen ondergaan", klinkt het.

 

cool, now i need a vaca

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

?? volcano view

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten