Choreografe Min Hee verwacht haar eerste kindje: “Ons jurylid wordt een Plus Hee!”

De succesvolle choreografe Min Hee Bervoets (32) die nu te zien is als het strenge jurylid in The Band, is in verwachting van haar allereerste kindje. Dat heeft ze in de talentenjacht op VTM live bekendgemaakt op vrijdagavond.

Min Hee is al vijf jaar samen met haar partner Michel Froget (44) , ook een succesvolle danser en choreograaf. “Ik heb een ferm karakter en heb een man nodig die kan zeggen: Min Hee, stop ermee!” zei ze twee jaar geleden tegen het Nieuwsblad Magazine in een duo-interview. En hij is op zoek naar een eerlijke vrouw. “Mon petit dragon”, noemt hij haar. Mijn kleine draak. De twee leerden elkaar kennen in 2012 tijdens een opname van tv-programma The Ultimate Dance Battle. “We hebben elkaar daar echt gevonden.”

Zij verwachten nu samen hun eerste kindje. Dat kondigde Niels Destadsbader vanavond aan in ‘The Band’. Toen de presentator Min hee toesprak begon hij plots over vier nieuwe andere juryleden. Het hele publiek was verward en dus zei hij enthousiast: “Min Hee wordt Plus Hee! Ze is voor de eerste keer in verwachting.”

Door mrra