Nieuwe restaurant van Sergio Herman opent binnenkort, reserveren kan nu al

De chef-kok met op de achtergrond het nieuwe restaurant AIRepublic. Foto: Photonews

Een tafeltje reserveren is nu al mogelijk, maar de deuren van AIRepublic gaan eind maart pas open. Het restaurant in Cadzand is de derde gastronomische zaak van Sergio Herman, die ook nog eigenaar is van The Jane en Pure C.

"Een eerbetoon aan mijn vader", zo omschrijft Sergio Herman zijn derde restaurant dat gelegen is aan het water in Cadzand. Dat zal voornamelijk terug te zien zijn in de gerechten die op de menukaart zullen staan. Zeeuwse klassiekers zoals zijn vader die ook op tafel toverde in Oud Sluis voor zijn zoon er een sterrenzaak van maakte.

Het is dan ook de bedoeling dat het een laagdrempelige zaak wordt waar iedereen terechtkan om van vis, schaal- en schelpdieren te genieten. "Denk daarbij aan gemarineerde mosseltjes, oesters met champagnesaus en langoustines", klinkt het in een mededeling van Sergio Herman. "De sfeer bij AIRrepublic is laid back en die wil ik bewust zo houden."

"De komende weken staan in het teken van het fine-tunen van de service en de gerechten. Vanaf vrijdag 31 maart verwelkomen we de eerste gasten", vertelt hij. Naar verluidt lopen de eerste reserveringen alvast vlot binnen en zou de eerste maand al volgeboekt zijn. 

 

 

Door flb
  • VOOR ABONNEES