Linda De Mol krijgt steun uit onverwachte hoek in haar strijd tegen de kilo's

© Isopix

Tv-persoonlijkheid Linda De Mol (52) wil afvallen en doet dat onder het oog van heel Nederland. Via een dagboek en filmpjes die ze verspreidt, zal iedereen haar strijd tegen de kilo's kunnen volgen en ze riep daarbij ook andere landgenoten op om haar voorbeeld te volgen. Bij die andere tv-persoonlijkheid Paul de Leeuw (54) is dat alvast niet in dovemansoren gevallen.

flb

Vanaf 20 maart begint Linda De Mol aan haar afvalrace. Ze krijgt daarbij steun uit opvallende hoek. Ook Paul de Leeuw wil wat kilo's kwijt en gaat met haar mee de strijd aan. Hij zal net als haar gezonder gaan eten en sporten. Om dat te bewijzen, zal ook hij onder andere foto's delen van zijn gewicht op de weegschaal.

Op Instagram postte de tv-presentator al een filmpje waarin hij zijn motivatie uit de doeken doet. “De enige stok achter de deur die ik kan hebben om ook af te vallen, is om de strijd met jou aan te gaan”, zegt hij. Al is hij wel niet van plan om ook te gaan trainen met fitnesscoach Carlos Lens zoals Linda dat doet. Wat cardio af en toe zou naar eigen zeggen moeten volstaan.

 

?Linda! Ik ga de kilo strijd met je aan!

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pdl1962) op

 

Maandag 20.03.17 en 109.1 kilootjes kijken mij ietwat verward aan! Want ze moeten weg! Meer of minder kilo's?

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pdl1962) op

Aangeboden door onze partners

Lees ook