Hannah deed zich voor als een 13-jarig meisje op het internet en wil iedereen waarschuwen voor wat ze toen meemaakte

Bron © Mirror

themabeeld Foto: ss

De 19-jarige Hannah Stanley wilde zelf wel eens testen wat voor berichtjes minderjarige meisjes zoal krijgen in online chatrooms nadat haar nichtje enkele perverse berichten toegestuurd gekregen had. Ze deed zich voor als een meisje van 13 en het duurde maar een paar minuten voor ze haar eerste oneerbare voorstel beet had. De Britse vrouw wil daarom alle ouders waarschuwen voor wat er zich in dergelijke chatrooms afspeelt.

Hoewel ze duidelijk zei dat ze dertien was, werd ze verschillende keren gevraagd om haar kleren uit te trekken. Een man vroeg haar zelfs of ze ooit een man had zien masturberen terwijl nog een andere haar vroeg wat ze aan had op dat moment, of ze ‘jongens blij maakte” en of ze een camera had op haar laptop.

Hannah wilde zelf absoluut nagaan hoe het eraan toe gaat in online chatrooms nadat haar dertienjarige nichtje perverse berichtjes gekregen had: “Toen ze mij de berichtjes toonde die ze ontvangen had, wist ik dat het niet de juiste plaats was voor kinderen. Gelukkig is ze best wijs voor haar leeftijd en wist ze dat ze niet moest antwoorden, maar ze zijn genoeg kinderen die er wel in zouden meegaan. Dus ik moest iets doen om mensen bewust te maken van het probleem.”

“Ik ging het ‘tienerchat’ forum op en het zat vol oudere mannen met wie het gesprek heel snel een meer seksuele toon kreeg. Ik zorgde ervoor dat iedereen wist dat ik 13 was, maar het kon ze gewoon niet schelen. Sommigen bleven me gewoon vragen om mijn kleren uit te doen, seksuele daden te stellen en op webcam te gaan. Ik was geschokt met hoe makkelijk het voor hen was om contact te maken.”

Door nkdr