Dit kleine meisje ziet er wel heel bekend uit, om niet te zeggen wereldberoemd

Bron © Daily Mail

Foto: AP / Twitter

Twee jaar is ze, en nu al een internetberoemdheid omwille van haar sterke gelijkenis met zanger Ed Sheeran. Of de kleine Isla Walton zich ervan bewust is dat haar foto overal op het internet verschijnt, weten we niet. Maar haar mama kan wel bevestigen dat ze grote fan is van de zanger op wie ze zo lijkt.

Een foto van de kleine Isla is viraal gegaan nadat haar tante die online zette. De peuter was eerder al vergeleken met Ed Sheeran omwille van haar rode haren, maar dat het zulke proporties zou aannemen, had haar mama Zoe nooit verwacht.

“Het is compleet geschift. Ik kan het nog altijd niet geloven dat mijn kleine Isla zo viraal gegaan is”, vertelt die. Haar zus Stacey, die de foto online zetten vind het iets minder moeilijk te geloven: “Iedereen zegt altijd dat ze een mini-Ed is, en ik noem haar baby Sheeran.”

“Iedereen zegt al lang dat Isla zo hard op hem lijkt”, aldus mama Zoe. “Maar ik heb er nooit bij stilgestaan. Het was toen mijn zus het online zette dat we heel veel reacties kregen van mensen. Ik kijk soms naar Isla en dan denk ik “wow” en mensen hebben het haar ook al verteld op wie ze lijkt. Nu houdt ze ervan om naar hem te kijken op de tv.”

“Ze houdt van zijn muziek, probeert mee te zingen en heeft zelfs een dansje”, voegt tante Stacey nog toe.

Door nkdr