Tas van drieduizend euro is mikpunt van spot op internet

Foto: Net-a-Porter

Het Franse modehuis Balenciaga twee oversized tassen met bloemenprint ontworpen - een rode en een blauwe. De creaties zijn volledig uit lamsleer vervaardigd en fashionista’s kunnen ze kopen voor 2.900 euro, al bestaat de kans dat voorbijgangers gniffelen als ze hen zien voorbij wandelen.

De tas van Balenciaga, het merk waar de Kardashians dol op zijn, wordt op Twitter immers vergeleken met een plastic zak waarin je een dekbed kan dragen en in de vuilnisbak gooit eens de sprei erop ligt. “Dit is zo stom en hilarisch tegelijk, maar ik hou nog steeds van mode”, schrijft een twitteraar. “Jongens, ik ben de mode zo moe. Is dit geen tas waar de dekbedden in bewaren?”, vraagt iemand anders zich af.

Net-a-porter, de Britse luxewebsite die mode van topontwerpers aanbiedt, steekt het niet onder stoelen of banken dat het label zich liet inspireren door de opbergers voor dekbedden of kussens. “Deze tas is geïnspireerd op de klassieke dekbedzak. Ze is gemaakt van Italiaans leder en heeft een opvallende bloemenprint”, staat er te lezen in de omschrijving. Het model van de tas wordt ook aangekondigd als ‘blanket bag’ en kan je zowel in je handen als op je schouder dragen.

Tas van drieduizend euro is mikpunt van spot op internet
Door vwh
Meest recent