Dit meisje (9) kreeg voor één dag huisarrest, maar was het daar niet mee eens: “ik pak mijn koffers”

Bron © Mashable

Foto: Twitter / ss

Het zusje van twitteraar Nicole Kennedy kreeg voor één dag huisarrest, maar voor het negenjarige meisje ging dat veel te ver. “Ik ben niet dom, ik verhuis zodra ik mijn koffers gepakt heb”, klonk het. Gezien de toon van de tweet kunnen we besluiten dat het zusje van Nicole niet echt verhuisd is, maar hun gesprek is goud waard.

Nadat haar zusje huisarrest kreeg, wilde Nicole even horen hoe het met haar ging. Ze stuurde haar een berichtje, maar zo’n dramatisch antwoord had ze nooit verwacht.

OPROEP: Wat waren de grappigste of meest trieste reacties van jouw kinderen op een straf die ze kregen? Laat het ons weten!

“Gaat het”, vroeg Nicole via sms. “Nee, ik verhuis zodra ik mijn spullen gepakt heb”, antwoordde haar zusje van negen.

“Nee dat doe je niet, ik zou je te hard missen”, stuurt Nicole terug. “Het kan me niet schelen. Ik ben niet dom”, waarop ze een foto van haar koffer en andere rugzakken stuurt. Wanneer Nicole vraagt waar ze naartoe gaat, klinkt het dat het haar zaken niet zijn. “Ergens goed. Het enige wat ik leuk vind in mijn leven is de iPhone van mijn vriend en mijn nieuwe huis.”

“Je bent negen, je gaat niet weglopen. Waar is je nieuwe huis?”, vraagt Nicole nog, om als enige antwoord terug te krijgen: “Aarde”.

Door nkdr