Dina Tersago wordt opnieuw mama: “Ik kan dubbel en dik genieten van deze zwangerschap”

Bron © Story

Dina Tersago en haar partner Wim Hubrechtsen Foto: carlo coppejans

VTM-presentatrice Dina Tersago is opnieuw zwanger en verwacht in september te bevallen van haar tweede kindje. “Momenteel ben ik zestien weken zwanger en alles verloopt prima.”

Dina Tersago en haar partner Wim Hubrechtsen verwachten in september hun tweede kindje. Ze hebben al een zoontje dat ondertussen bijna twee jaar oud is, Isak, en de tijd was rijp voor een broertje of zusje voor de jongen.

“Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag meer dan één kind wilde, en nu Isak twee jaar oud is, leek ons dat het ideale moment”, vertelt Dina in Story. “Wim en ik kijken er ontzettend naar uit. Isak beseft nog niet dat hij een broertje of zusje krijgt. Als ik zeg dat er een baby in de buik van mama zit , dan kijkt hij heel raar. Wel schattig om te zien.”

“Ik heb geen last van erge kwaaltjes of misselijkheid, dus ik kan dubbel en dik genieten van deze zwangerschap.”

Het nieuws van haar zwangerschap maakte Dina bekend op de opening van het Comic Station in Antwerpen, in de nabijheid van prins Laurent, die Dina meteen kwam feliciteren. “Dat moment zal ik niet snel vergeten. Ik heb de prins mijn buikje getoond, maar veel is er natuurlijk nog niet te zien. Hij was vooral heel lief en oprecht geïnteresseerd, net als prinses Claire. Het zijn twee sympathieke mensen”, klinkt het.

Door nkdr
  • VOOR ABONNEES