Ashton Kutcher brengt mooi eerbetoon aan zijn vrouw Mila Kunis

© Photonews

In een speech die meer dan een kwartier duurde, zetten Ashton Kutcher (39) onder andere zijn vrouw Mila Kunis (33) in de bloemetjes. Hij mocht in zijn thuisstaat Iowa de Robert D. Ray Pillar of Character Award in ontvangst nemen die wordt uitgereikt aan mensen die zich 'voorbeeldig als rolmodel gedragen'. "Zij houdt me met beide voetjes op de grond", klonk het.

flb

Ashton Kutcher en Mila Kunis vormen samen met dochtertje Wyatt en zoontje Dimitri een gelukkig gezin. Dat hij veel te danken heeft aan zijn familie en vrouw, steekt de acteur dan ook niet onder stoelen of banken. Toen hij in Des Moines een award in ontvangst mocht nemen die hem roemt omwille van zijn karakter en het goede rolmodel dat hij is, waren zij dan ook de eerste die hij bedankte.

"In het leven gaat het om wat je leert uit je fouten en hoe je je alles bekijkt wat op je afkomt. Zolang je liefde, goedheid, optimisme en een drang naar iets groter in je hart hebt, ben je een geluksvogel. Dus deze award is voor mijn familie, mijn ouders en mijn vrouw, die me elke dag met mijn beide voetjes op de grond houdt", vertelde hij.

Om dat te bewijzen, deelde de acteur een anekdote met het publiek. "Deze morgen nog deed ze dat. Ik dacht dat ik fantastisch was omdat ik vroeger dan haar was opgestaan en de kinderen had geholpen zodat ze nog wat langer kon slapen. Toen ik erna wat moe werd, zei ze dat ik niet moest overdrijven want dat zij dat elke dag moet doen. Gelijk heeft ze!"

Aangeboden door onze partners

Lees ook