Topmodel praat openlijk over seksuele intimidatie op haar tiende

Het Amerikaanse topmodel met een maatje meer Ashley Graham (29) heeft een boek geschreven: ‘A New Model : What Confidence, Beauty, And Power Really Looks Like’. In haar debuut heeft ze het openlijk over seksuele intimidatie op haar tiende.

Ashley herinnert zich de beangstigende situatie op haar tiende. Ze had gezwommen met een 18-jarige jongen, de zoon van vrienden van haar ouders. Toen ze hen gingen afdrogen, kreeg hij een erectie. Het model, dat al op de cover van Sports Illustrated stond, schrijft dat ze verplicht werd om deze aan te raken. “Dat is wat je met me hebt gedaan”, zei de jongen voor hij haar dwong. “Ik was bang en rende weg. Had ik dat uitgelokt? Ik had na het voorval heel veel vragen”, schrijft ze.

Tweede incident

De brunette is ook openhartig over een ander geval van seksuele intimidatie op haar twaalfde. Twee jongens met een modellendroom, Paul and Scott, probeerden haar in een bubbelbad te lokken. Ze noemden haar een ‘pijpbeurt met handvaten’ omdat ze twee staartjes in haar haren had. Beide gebeurtenissen verwarden Ashley enorm. “Het maakte niet uit hoe ongepast opmerkingen waren. Voor zover ik wist was eender welke soort van mannelijke aandacht een goede vorm van aandacht”, staat er te lezen.

Vandaag denkt de 29-jarige schone, die al zeven jaar gelukkig getrouwd is met cameraman Justin Ervin, er gelukkig helemaal anders over.

Door vwh