Bekende blog slaagt erin sterren uitzonderlijk openhartig te laten zijn

© Instagram Humans of New York

Humans of New York, de bekende blog die mooie portretten maakt van mensen, kon op het Met Gala onder meer Ryan Reynolds en Blake Lively strikken om voor hun camera te poseren. De acteur liet de kans niet onbenut om in enkele mooie zinnen uit te drukken waarom hij zoveel van zijn vrouw houdt. Ook de partner van Serena Williams had enkele lieve dingen over haar te zeggen.

flb

De succesformule van Humans of New York is heel eenvoudig: maak een portret van iemand en laat hem of haar een anekdote vertellen over zichzelf of iets bijzonders over de partner. Het levert vaak korte, intieme verhalen op die mensen beroeren, vaak omdat ze er iets van zichzelf in herkennen, maar evengoed uit bewondering voor zoveel menselijke kracht. De blog neemt al een tijdje niet enkel meer foto's op straat zoals dat in het begin het geval is, maar maakt nu en dan ook uitstapjes, zoals naar het Met Gala in dit geval.

Daar slaagde het er in om onder meer Selena Gomez, Claire Danes, Serena Williams en haar partner en Blake Lively en Ryan Reynolds voor de camera te halen. Wat daar vooral bij opviel, waren de mooie woorden die Reynolds in petto had over zijn vrouw. "Ze antwoordt altijd met empathie. Ze reageert op woede met empathie. Ze reageert op haat met empathie. Ze neemt haar tijd om zich in te beelden wat met die persoon gebeurde op een leeftijd van vijf of zes jaar oud. En ze maakte van mij een meer empatisch persoon. Ik had een gebroken relatie met mijn vader. Voor hij stierf, deed ze me aan zaken herinneren waar ik liever niet meer aan wou denken. Ze deed me aan de goede tijden denken."

Ook Alexis Ohanian, de verloofde van Serena Williams, pakte uit met een mooi eerbetoon aan de vrouw van wie hij houdt en waarmee hij binnenkort een kindje verwacht. "Ze heeft het grootste hart. Iedereen ziet haar als een succesvolle atlete, maar dat alles is gelaagd op de grootte van haar hart. Ze geeft zichzelf altijd 100 procent in alles wat ze doet: als vriend, als geliefde en als moeder."

LEES OOK