Sophie (7) in tranen wanneer niet één vriendje naar haar verjaardagsfeestje komt, maar dan doen de buren iets fantastisch

Bron © Mirror

Foto: Twitter

Haar moeder had maar liefst 40 uitnodigingen uitgestuurd, maar geen van de klasgenootjes van de zevenjarige Sophie tekende present. Het meisje moest haar verjaardag noodgedwongen alleen vieren, maar haar familie, vrienden en buren sloegen de handen in elkaar om haar een groots tweede feest te geven.

“Het was verschrikkelijk voor mijn dochter”, vertelde mama Nicola. “Ze keek er zo naar uit om een verjaardagsfeestje te hebben met al haar vrienden van school. Het was bijna meer dan ik aankon om haar alleen aan de feesttafel te zien. We hadden banners opgehangen en lekker eten en een disco.”

“Eén klein meisje kwam aan en gaf vriendelijk haar cadeautje af, maar ze kon niet blijven.”

Niemand had de mama van Sophie laten weten dat ze niet konden komen, dus op de dag zelf kon de vrouw het bijna niet geloven dat er werkelijk niemand kwam opdagen. Laura Shire, de bakker die de taart voor het feest gemaakt had, ving later op Facebook op dat geen van de vriendjes van Sophie was komen opdagen. Zij zette alles op alles om het meisje toch nog een mooi tweede feest te geven.

“Ik was zo ontroerd dat heel wat mensen een nieuw verjaardagsfeestje voor Sophie zouden geven na wat er gebeurd was. Het was een prachtige dag, een prinses waardig.”

“Het was een complete verrassing voor Sophie en ze was volledig overweldigd. In het begin had ze zelfs niet door dat het haar feestje was! Het duurde ongeveer een kwartier voor dat tot haar doordrong. Ongeveer vijftig kinderen daagden op van zowat overal, mensen waren zo vriendelijk.”

“Lokale supermarkten hadden het eten voorzien, we hadden een springkasteel en mensen die de kinderen opmaakten. Een lokale dj bood zelfs zijn diensten aan, allemaal gratis. Sophie kreeg een sprookjestaart van Laura, het was absoluut fantastisch.”

De moeder van Sophie zei nu pas in te zien hoe belangrijk het is om als ouder te antwoorden op een uitnodiging voor je kind. Ze doet dan ook een warme oproep aan alle ouders om dat in de toekomst altijd te doen.

Door nkdr
Meest recent