VIDEO. Messentrekker nog op vrije voeten, politie zoekt getuigen

Bron © Federale Politie

De dader is een blanke man, sprak Engels en was volledig in het zwart gekleed. Foto: Federale Politie

Brugge -

De politie en het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, zijn op zoek naar de man die op woensdag 22 maart 2017 en groot mes bovenhaalde in nachtwinkel ‘Royal Shop’ in de Noordzandstraat in Brugge. De man bedreigde de uitbater met een groot mes, en droop af toen hij geen buit wist los te krijgen.

Op camerabeelden van de nachtwinkel ‘Royal Shop’ in de Noordzandstraat in Brugge is te zien hoe de man tussen 2 uur en 2.30 uur ’s nachts tweemaal de zaak binnenkomt. De eerste keer kocht hij twee zakjes chips, waarna hij de nachtwinkel verliet. Vijf minuten later kwam de onbekende man opnieuw binnen, wandelde naar de kassa en haalde een groot mes uit zijn jas.

(Lees verder onder de video.)

Hij riep naar de uitbater “go out”, maar de uitbater bleef staan en vroeg aan de dader wat hij wilde. Een vriend van de uitbater kwam de zaak binnen, en deed alsof hij de politie belde. Daarop vroeg de dader of de politie effectief gebeld werd, waarna hij het mes weer in zijn jas stak en rustig naar buiten wandelde zonder buit.

Getuigenissen

De dader is een blanke man, sprak Engels en was volledig in het zwart gekleed. Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Door CMA
    VOOR ABONNEES
    Meest