Avontuurtje van Orlando Bloom met serveerster blijft niet zonder gevolgen

Foto: Isopix

Orlando Bloom (40) is terug vrijgezel en daar geniet hij duidelijk van. Tijdens een verblijf in Londen lokte hij volgens tabloidkrant The Sun de serveerster van het hotel waar hij verbleef mee voor een wilde nacht. De vrouw in kwestie, Viviana Ross, kreeg echter meteen de rekening gepresenteerd en werd ontslagen door haar baas wegens onprofessioneel gedrag.

Orlando Bloom is momenteel volop bezig met de promotie van de nieuwste 'Pirates of the Caribbean', maar daarbij maakt hij graag tijd voor een avontuurtje. Zo zou hij tijdens zijn vijfdaags verblijf in het Chiltern Firehouse in Londen met een serveerster het bed ingedoken zijn. Toen Viviana Ross gedaan had met haar shift, was ze hem buiten tegen het lijf gelopen waarop hij haar uitnodigde voor een drankje in zijn kamer. En van het een kwam natuurlijk het ander. 

De manager van het bij celebs bekende hotel kon dat echter maar matig appreciëren en stuurde Ross al de laan uit voor ze goed en wel van tussen de lakens was gekropen. Naar verluidt zou de 21-jarige, die zelf timmert aan een carrière als actrice, het er voor over gehad hebben. Ze heeft dan wel geen job meer, maar had naar eigen zeggen wel "een nacht vol fantastische seks" met de acteur. 

 

Door flb