“Ariana Grande en haar dansers laten tatoeage zetten om Manchester te herdenken”

De Amerikaanse popster Ariana Grande heeft het zichtbaar moeilijk na de aanslagen op het einde van haar concert in de Manchester Arena op 22 mei, maar ze krabbelt dapper overeind. Opnieuw laat ze haar goed hart zien, maar deze keer in de vorm van een tattoo. Volgens de Britse krant ‘The Sun’ laat zij een bijtje vereeuwigen in inkt op haar lichaam, het symbool van de stad Manchester.

mrra

LEES OOK. Onze man ging naar het ‘One Love Manchester’-concert en zag daar tranen, veel tranen

LEES OOK. Dit waren de absolute hoogtepunten van het benefietconcert van Ariana Grande

LEES OOK. Ariana Grande bezoekt gewonde fans aanslag Manchester: “Dit betekent zoveel voor ons”

De Amerikaanse zangeres en een aantal van haar dansers zouden de tattoo hebben laten zetten vlak na het benefietconcert ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanslag op 22 mei. Op verschillende sociale media waren foto’s te zien waarop ze de bijentattoo in hun huid lieten graveren.

© Instagram

De bij is al sinds de industriële revolutie het teken van de stad Manchester. Die dieren werken ook heel hard samen om goed werk te kunnen doen en daar identificeert het volk in Manchester zich graag mee.

Sommige tatoeëerders plaatsen de tekeningen gratis. Anderen vragen aan hun klanten om te doneren aan het noodfonds van hun stad. Dezelfde organisatie kreeg ook de opbrengst van de donaties, die de 50.000 bezoekers van het ‘We Love Manchester’ benefietconcert achterlieten. In het totaal haalden ze op die manier 275.000 euro op.

Ariana ook!?

Of de Amerikaanse ster er zelf ook eentje heeft laten zetten is nog niet officieel bevestigd, al zijn er verschillende media die daarover rapporteren. Er zijn ook geen foto’s opgedoken waarin het bijtje te zien is op haar lichaam. Van één van haar dansers is er wel al een actiefoto opgedoken.

© Instagram

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten