Tieneridool deelt foto van haar ongeschoren benen

Foto: PN

De Amerikaanse actrice Bella Thorne is trots op elk aspect van haar lichaam en dat maakt ze duidelijk met een opmerkelijke foto op haar Instagram Stories. De 19-jarige ster deelde een kiekje van haar ongeschoren benen met haar fans.

Dat Bella Thorne geen zin heeft om haar benen om de paar dagen te scheren is duidelijk. Haar stoppeltjes zijn intussen lange haartjes geworden en ze is er trots op. Toch lijkt er een scheerbeurt op de planning te staan. “Ok dan, ik zal me scheren”, staat er te lezen bij het bewuste kiekje van Bella’s onderbeen.

Tieneridool deelt foto van haar ongeschoren benen

.

Het is niet de eerste keer dat Bella pronkt met lichaamshaar. De actrice staat bekend om haar positiviteit over haar eigen lichaam en flaneerde al eerder met harige benen over de rode loper. Toen kreeg ze kritiek via Twitter. Een fan gaf een complimentje over haar prachtige benen, maar vroeg haar om ze te scheren. “Nooit”, antwoordde ze toen zelfzeker.

Tieneridool deelt foto van haar ongeschoren benen
Foto: Photo News

Ook in februari kwam ze even in de media wegens stoppeltjes in haar okselholte. Bella reageerde smalend: “Weten ze dan niet dat ik me nooit scheer?”, schreef ze op Twitter. Toch heeft de actrice ervaring met het waxen van haar bikinilijn, want eerder documenteerde ze een sessie via Snapchat. De moraal van het verhaal? De actrice doet met haar lichaamshaar wat ze wil, wanneer ze wil en geeft geen moer om wat anderen denken. Zo zendt ze volgens lifestyleblad Glamour een krachtig signaal naar haar vele jonge fans.

Tieneridool deelt foto van haar ongeschoren benen
Door vwh