Met dit gadget moet je nooit meer slippers kopen

Foto: Instagram

Een Italiaans bedrijf vond zelfklevende zolen uit die ervoor zorgen dat je overal op blote voeten kan rondlopen en je voetzolen toch beschermd zijn. Een hit op vakantie. Nooit meer last van het te warme zand of nooit meer slippers kwijt aan het zwembad.

Een Italiaans bedrijf komt met een heel vindingrijk gadget op de proppen. De 'NakeFit Soles' zijn zelfklevende zolen die je gewoon onder je voeten moet kleven. Ze zijn waterbestendig, beschermen tegen de hitte, zijn antislip en kunnen verschillende ondergronden aan.

Het ideale gadget dus om mee te nemen op vakantie. Je kan er makkelijk mee door het zand lopen en aan het zwembad heb je geen slippers meer nodig. En dat is ook de bedoeling van het Italiaanse bedrijf. Ze willen het gevoel van vrijheid en comfort combineren. Het bedrijf wil dat mensen met de zolen heel vrij op het strand, in het park, op straat of aan het zwembad kunnen rondlopen. 

Via Kickstarter kan je de zolen bestellen. Voor tien paar betaal je 30 euro, ze worden gemaakt in verschillende kleurtjes en bestaan voor mannen, vrouwen en kinderen. 

 

Door elvh
    VOOR ABONNEES