Seks in de tent: doen of niet?

© ss

© *

U vraagt: "Zijn er tips voor seks in een tent, op een camping of een festival?""

tib

"De liefde bedrijven in een tent kan nostalgische herinneringen oproepen aan onze tienerjaren", zegt Ilse Nackaerts, auteur van het boek 'Spannende Seks'. "Tegenwoordig bestaan er heel lichte tenten die je in een paar minuten kan opzetten. In een tent is alles mogelijk, behalve rechtopstaand vrijen natuurlijk. Als jullie natuurliefhebbers zijn, haal dan meteen een tent in huis en probeer hem eerst eens uit in de tuin. Een tip: kies voor één grote luchtmatras voor twee personen, geen twee kleintjes. Neem twee slaapzakken, liefst modelletjes met een ritssluiting en maak ze aan elkaar vast, zodat je één grote slaapzak krijgt. Zijn de douches te veraf en wil je vermijden dat je hele tent een plakkerig boeltje wordt, zijn vochtige doekjes een aanrader. Ik ga de deur niet uit zonder."

"Als je op een camping staat, probeer dan niet té veel lawaai te maken als je wil voorkomen dat de halve camping rond je tent staat te supporteren - tenzij je dat leuk vindt, natuurlijk. Zeker op de camping van een festival denk je daar best aan. Pas op een festival ook op met alcohol: voor mij is alcohol, of zeker te veel alcohol, uit den boze bij seks. Je kan dan niet meer inschatten en aanvoelen wat je partner leuk vindt. Eén of twee glazen om in de stemming te komen, zijn prima, maar ik heb toch de indruk dat het bij mannen niet meer zo goed werkt als ze veel meer gedronken hebben."

 

‘Spannende Seks. Het Pretalfabet met meer dan 700 Spannende Oefeningen’ van Ilse Nackaerts verscheen bij Van Halewyck, 208 blz., 19,99 euro.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten