Die vrijscène met Kürt Rogiers in ‘Familie’? "Van hartstocht was er weinig sprake"

© VTM

Op vrijdag 30 juni kon de ‘Familie’-kijker een stomende vrijscène zien tussen Lars (Kürt Rogiers) en Veronique Van den Bossche (Sandrine André). Hoewel de passie van het scherm spatte, was dat op de set allesbehalve het geval. “In het echt was er van hartstocht weinig sprake”, zegt de 44-jarige actrice in TV Familie.

vwh

Sandrine André is heel tevreden over de seizoensfinale van de soap, maar moet nog tot na de zomer de lippen stijf op elkaar houden over de keuze van haar personage Veronique. Zal ze uiteindelijk trouwen met de brave Matthias of toch het hazenpad kiezen met rokkenjager Lars, die het voorbije jaar aan het hoofd stond van het fictieve modebedrijf VDB Fashion?

Een ding is zeker: de stomende vrijsessie met Lars zal haar beslissing er niet makkelijker op maken. Hoe pikant het er allemaal ook uitzag, in realiteit speelt er helemaal niets tussen de twee acteurs. Integendeel: Sandrine André vond het zelfs een tikje vervelend om de seksscène in te blikken. “Je moet je daar niet te veel bij voorstellen. Ik vind zulke vrijscènes in feite echt niet leuk om te spelen. Zoiets gaat heel technisch in zijn werk. Je moet de hele tijd rekening houden met de belichting, je haar mag niet constant in je gezicht hangen, je moet denken aan je houding. Dat is een heel gedoe”, zegt ze.

© VTM

Het grote voordeel is wel dat ze jaren geleden voor Wittekerke al vrijscènes inblikte met Kürt Rogiers. Daardoor voelen de twee elkaar tot op vandaag heel goed aan, wat zich vertaalt in vertrouwen op de set en een professioneel resultaat. “Het is heel mooi en respectvol in beeld gebracht”, weet de actrice nog.

Aangeboden door onze partners

Lees ook