Mila Kunis en Ashton Kutcher voor het eerst met voltallig gezin gefotografeerd, maar dat is niet naar hun zin

Acteurskoppel Mila Kunis en Ashton Kutcher is erg gesteld op zijn privéleven, en nog meer op dat van hun kinderen Wyatt Isabelle en Dimitri. Maar nu is het gezinnetje van vier toch samen gefotografeerd. En dat is de eerste keer in drie jaar.

vwh

Het gezinnetje was onlangs in de Hongaarse hoofdstad Boedapest om er een duikwedstrijd tijdens de FINA World Championships bij te wonen. De vier zaten in het publiek. Baby Dimitri (8 maanden) zat op de schoot van zijn mama, dochtertje Wyatt Isabelle (3) op de schoot van papa.

De schattige kiekjes gaan het internet rond en kwamen ook onder de ogen van de acteurs, die een koppel speelden in ‘That 70’s Show’. Zij zijn niet opgezet met het feit dat de foto’s overal verschijnen en Kutcher trekt van leer op Twitter.

“Ik vraag het vriendelijk. Publiceer alstublieft geen foto’s van onze kinderen. Ze hebben er niet om gevraagd om in de schijnwerpers te staan”, schreef de 39-jarige acteur. Daarna volgde nog een tweet. “Ja, we hebben onze kroost meegenomen naar een publieke plaats, maar dat betekent niet dat we het oké vinden dat hun foto’s worden gepubliceerd”, staat er te lezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook