'Titanic'-fans opgelet, er valt een etentje met Leonardo en Kate te winnen

© Isopix

Is 'Titanic' na al die jaren nog steeds jouw lievelingsfilm en droom je nog altijd weg bij de scènes tussen Jack en Rose? Dan is er goed nieuws. Een gelukkige fan maakt namelijk kans op een etentje met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. Al zal je daar wel wat geld voor het goede doel moeten neertellen.

flb

Leonardo DiCaprio organiseert jaarlijks een event waarbij hij geld inzamelt voor zijn Leonardo DiCaprio Foundation dat zich inzet voor het klimaat. Dit jaar valt er een wel heel bijzondere prijs te winnnen, namelijk een etentje met hem en Kate Winslet. Zij namen in 'Titanic' de rollen van Jack en Rose op zich en twintig jaar na de release van de film zijn de twee nog altijd heel goed bevriend met elkaar. Dat belooft dus een gezellig diner te worden.

Het enige wat je ervoor moet doen is ongetwijfeld heel wat geld neertellen, want het etentje wordt gewonnen door de hoogste bieder. De enige andere voorwaarde is dat het gebeuren plaatsvindt in New York, maar je mag wel zelf het restaurant kiezen. Wie uiteindelijk die winnende som neertelt, zal bovendien niet enkel het goede doel van Leo steunen, maar ook het Gemma Nuttall Cancer Fund. Dat is een goed doel waar Winslet zich voor inzet en die een 28-jarige mama uit het VK steunt in haar gevecht tegen kanker.

Vorig jaar haalde Leonardo DiCaprio trouwens 50 miljoen euro op tijdens zijn gala dat hij al sinds 2014 organiseert. Het vond toen plaats in Saint Tropez en onder andere Bono, Chris Rock, Mariah Carey, Tobey Maguire, Jonah Hill, Naomi Campbell, Bradley Cooper en Doutzen Kroes waren van de partij.

Aangeboden door onze partners