Styliste van Charlize Theron reageert op 'ongepaste' outfit

Charlize Theron verscheen op de première van 'Atomic Woman' in een witte outfit: een kort behatopje en een hoog getailleerde minirok van het Franse modehuis Dior. Leslie Fremar, de styliste van Theron, kreeg heel wat kritiek op die outfit: op Instagram klonk de commentaar dat de outfit 'ongepast' was voor een vrouw van 41.

tib

"Iedereen mag zijn mening hebben", reageert Fremar in een interview met het magazine InStyle. "Mode is kunst en je kan ervan houden of niet, maar als het persoonlijk wordt, gaat het voor mij persoonlijk wat te ver. Ik las in één van de commentaren "je styliste moet een hekel aan je hebben". Terwijl ik ontzettend veel van haar houd en vind dat ze er geweldig uitziet!"

"Ik lees de commentaren op Instagram nooit, maar nu las ik ze en dacht ik: "Dit is te gek voor woorden!" Als ze er goed uitziet, als ze zich goed voelt, waarom zou leeftijd dan een factor moeten zijn? Er zouden geen regels voor mogen bestaan!"

Jaloers

Conclusie: "Het is gewoon jaloezie. Charlize is fenomenaal. Ze is uitzonderlijk slim, uitzonderlijk lief en uitzonder succesvol. Denk trouwens ook eens aan al die mensen die die kleren maken, speciaal voor haar. Daar zit zo veel vakmanschap en tijd en moeite in. Niet iedereen moet ervan houden en niet alle commentaren moeten lief zijn, maar sommige zijn echt gemeen. Je vraagt je gewoon af waarom."

"Ik werk met vrouwen van alle leeftijden, maar eigenlijk draait het gewoon om waarbij je je comfortabel voelt. Als er tijdens het passen iemand tegen mij zou zeggen: "ik vind dat dit niet bij mijn leeftijd past", zou het anders zijn. Dat zou betekenen dat die persoon zich eniet comfortabel zou voelen in die outfit, maar niet dat een andere vrouw hem niet zou kunnen dragen."

Aangeboden door onze partners

Lees ook