Cara Delevingne viert haar verjaardag met modellen, privéjet en matchende T-shirts

© Instagram

Om haar 25ste verjaardag te vieren, heeft Cara Delevingne werkelijk alles uit de kast gehaald. Ze boekte een privéjet naar Mexico, stopte daar enkele van haar vriendinnen in en vloog ermee naar een luxueus spa resort. De meegekomen actrices en modellen kregen zelfs allemaal een matchende T-shirt met de 'birthday girl' erop.

flb

Als Cara Delevingne haar verjaardag viert, dan mag het duidelijk wel wat meer zijn. Het Britse model trommelde enkele van haar vriendinnen op om samen op reis te gaan naar Mexico. Onder hen bevonden zich onder meer de it-girls Adwoa Aboah, Jamie Winstone, Alice Dellal, Georgia May Jagger en Mary Charteris.

Ze vlogen richting Chablé, een luxueus resort vlakbij Merida in Mexico en lieten er zich eens goed verwennen. Op het programma stonden daarnaast onder meer een boottochtje en een bezoek aan de Maya-tempel van Chichén Itzá. Als kers op de taart droegen ze op het strand ook nog allemaal een T-shirt waarop het hoofd van Cara enkele keren staat afgebeeld. Dat zijn we allemaal te weten gekomen dankzij de vele foto's die ze deelden op Instagram.

 

Team Delevingne!

Een bericht gedeeld door Chloe Delevingne (@cdelevingne) op

 

Best day EVER

Een bericht gedeeld door Sophia Kerrison (@sophia.kerrison) op

 

Love you ladies #valerianpremiere #mexicocity

Een bericht gedeeld door Chloe Delevingne (@cdelevingne) op

 

Speechless

Een bericht gedeeld door Mary Charteris/Furze (@marycharteris) op

 

??????

Een bericht gedeeld door Christabel Reed (@christabel_rose) op

 

I ??????

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

Aangeboden door onze partners

Lees ook