Bradley Cooper laat voor het eerst zijn baby aan de wereld zien

© Isopix

© Instagram

Bradley Cooper (42) en Irina Shayk (31) zijn ongeveer eind maart voor het eerst ouders geworden van de kleine Lea de Seine. Tot nu toe waren het Russisch topmodel en de Amerikaanse acteur amper in de openbaarheid te zien en al helemaal niet met hun kersverse baby. Dankzij een uitje van het gezinnetje in Los Angeles kunnen we nu voor het eerst toch een glimp opvangen van het meisje.

flb

Ze hadden dan wel allebei een donkere zonnebril opgezet, maar paparazzi slaagden er toch in Bradley Cooper en Irina Shayk te fotograferen terwijl ze er in Los Angeles op uittrokken met hun dochtertje Lea de Seine. Het is voor het eerst dat het meisje zo duidelijk te zien is, want voordien schermden de acteur en het Victoria's Secret-model het kindje goed af van de op de loer liggende fotografen.

Soms bedekten ze haar zelfs met een deken, maar het ziet er nu in elk geval naar uit dat het meisje even fotogeniek is als haar mama. Met haar zonnehoedje, een broekje met kattenprint en een roze truitje aan leek ze het prima naar haar zin te hebben in de draagzak bij papa Bradley.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

. One big happy family???? #BradleyCooper #IrinaShayk

Een bericht gedeeld door Bradley Cooper (@bradleycooper_original) op

Aangeboden door onze partners

Lees ook