‘Titanic’-reünie in Saint-Tropez: zijn Kate en Leonardo meer dan goede vrienden?

© Photo News

Precies twintig jaar geleden leerden Kate Winslet (41) en Leonardo DiCaprio (42) elkaar kennen op de set van filmklassieker ‘Titanic’. Vandaag zijn ze de beste maatjes, al zien sommige fans op vakantiefoto’s in het Franse Saint-Tropez een romance ontluiken.

vwh

Het Amerikaanse tijdschrift Star pakte uit met ‘groot nieuws’ op de cover: “Kate Winslet en Leonardo DiCaprio zijn ein-de-lijk een koppel”, staat er geschreven. In het bijhorende artikel is een anonieme bron aan het woord. Die beweert dat Leonardo sterke gevoelens heeft voor Kate sinds hij haar ontmoette en dat die nog altijd van tel zijn. Ook al verslijt hij het ene model na het andere, met Kate heeft hij een andere, intellectuele connectie. Daarnaast zou het huwelijk van de actrice volgens hem binnenkort spaak lopen.

Fans in de wolken

Ook op het internet circuleren intussen foto’s van Kate en Leo die geen moment van elkaars zijde wijken in het mondaine Saint-Tropez. Op een van de kiekjes slaan ze zelfs hun armen rond elkaar. Dat is voor veel fans een teken dat er wel degelijk meer aan de hand zou kunnen zijn dan alleen maar een hechte vriendschapsband. Sommigen steken hun enthousiasme dan ook niet onder stoelen of banken en reageren dolgelukkig op de sociale media “Wat? De twee zijn samen gezien? Dromen komen uit” en “Kate en Leo samen? Dit voelt zo juist aan”, zijn slechts enkele van de reacties.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Geen Hollywoodsprookje

Maar het verhaaltje is te mooi om waar te zijn en dat kan de Amerikaanse entertainmentsite Gossip Cop naar eigen zeggen bewijzen. Een vriend van de acteur heeft bevestigd dat het Star-verhaal geen waarheden bevat. De realiteit? Kate woonde het jaarlijkse bal van Leo’s goede doel bij aan de Azurenkust. Voor ze ernaartoe gingen, ontspanden ze even aan het zwembad als goede vrienden. Het showbizzblad heeft voorbarige conclusies getrokken. De acteurs zijn niet meer dan heel goede vrienden en Leonardo zou Kate in 2012 zelfs naar het altaar begeleid hebben toen ze trouwde met haar Ned Rocknroll. Het is trouwens niet de eerste keer dat het blad valse geruchten de wereld instuurt. Eerder schreef het dat Kate niet naar de Oscars mocht van haar man omdat Leonardo ook van de partij zou zijn en dat het huwelijk van de ster op springen stond.

Aangeboden door onze partners

Lees ook