Kapster lag al enkele dagen dood in huis, met verwarde man bij haar

De politie vond het stoffelijk overschot van de kapster Foto: vrs

Kortenaken -

In het Vlaams-Brabantse Kortenaken is donderdag een man aangehouden nadat de politie zijn vriendin dood in de zetel aantrof. Anja Vanheer (47) bleek al enkele dagen overleden. Haar vriend Paul B., die erg verward was en een hoofdwonde had, wordt verdacht van schuldig verzuim.

In de Uilstraat werd donderdagmiddag het levenloze lichaam van de vrouw in haar woning gevonden. Haar partner, Paul B. (51) werd overgebracht naar het ziekenhuis en was in de war. Het was door een ongerust familielid dat agenten een kijkje gingen nemen. Zij ontdekten er het lichaam in de zetel.

Wellicht was de vrouw al langer dood. De partner van de vrouw was aanwezig in de woning en had een hoofdwonde. Hij zou hebben verklaard dat de wonde het gevolg was van een val. Op het eerste gezicht waren er geen sporen van geweld op het slachtoffer.

Anja Vanheer, een kapster, woonde volgens buurtbewoners nog maar een zestal maanden in het huis. Buurtbewoners hadden enkele dagen geleden geschreeuw gehoord. "Iets wat op een ruzie leek", klinkt het. Sindsdien was het stil in en rond het huis.

Door vrs
    VOOR ABONNEES
    Meest Recent
    Laad meer berichten...