De eerste beelden van de lippenstiftcollectie van L'Oréal en Balmain zijn er

© Instagram

In mei kondigde L'Oréal aan dat het zou gaan samenwerken met Balmain om samen een lippenstiftcollectie op de markt te brengen. Olivier Rousteing, de creatief directeur bij het Franse modehuis, heeft nu voor het eerst via Instagram enkele beelden vrijgegeven van de capsulelijn. Het gaat in totaal om twaalf kleurtjes, waarbij er toch enkele opvallende tussenzitten.

flb

In een eerste campagnebeeld dat op de wereld werd losgelaten, zien we Olivier Rousteing omringd door twaalf modellen. Zij dragen telkens een ander kleurtje lippenstift, goed voor de twaalf kleuren die deel uitmaken van de capsulecollectie. Het is een krachtig beeld en dat was ook wat de creatief directeur voor ogen had.

"L'Oréal Paris en Balmain hebben dezelfde sterke visie als het over vrouwelijkheid gaat en ook hetzelfde doel, namelijk het sterker maken van vrouwen en hen diverse manieren aanreiken om zichzelf uit te drukken", vertelt Rousteing in een interview met WWD. "Ik ben blij dat ik dat idee voor elke vrouw tastbaar kan maken met deze collectie."

De lijn is meteen het eerste uitstapje van Rousteing in de beauty-industrie. Opvallend is dat het gaat om matte kleuren en dat er enkele opvallende tinten tussen zitten, zoals het groen, bruin en felpaars.

 

BALMAIN X L'ORÉAL PARIS #getready #unitedweareinvincible #weareallworthit 12 couture matt shades ??

Een bericht gedeeld door OLIVIER R. (@olivier_rousteing) op

Aangeboden door onze partners

Lees ook