Kim Kardashian haalt uit naar Trump

Een paar dagen geleden schitterde de Amerikaanse realityster Kim Kardashian op de cover van Interview als Jacky Kennedy, nu prijkt ze op de voorpagina van Harper’s Bazaar Arabia als haar stijlicoon Cher. In het bijhorende interview neemt ze geen blad voor de mond als ze uithaalt naar president Donald Trump.

vwh

De journalist in kwestie polste bij de 36-jarige brunette wat ze vindt over de huidige Amerikaanse president en ze beantwoordde de vraag heel duidelijk. “Iedereen zou de Verenigde Staten beter kunnen leiden dan hem. Zelfs mijn dochter”, klinkt het.

“We hebben zo hard gewerkt om te geraken waar we waren en we hebben zoveel dingen om trots op te zijn. Maar nu gaan we achteruit en dat is een frustrerende zaak. Je denkt bijna dagelijks dat de huidige situatie niet mogelijk is en de volgende dag wordt het nog een beetje erger”, voegt ze eraan toe.

Kardashian zegt nog dat ze de wereld waarin we leven heel beangstigend vindt. “Vroeger voelde je jezelf nog veilig thuis, nu met Trump als president is het veiligheidsgevoel zoek”, klinkt het. De ster laat nog weten dat ze de hem niet volgt op sociale media, maar de voormalige president Barack Obama wel.

Aangeboden door onze partners