Media Markt stunt met keukenrobot: van 361 euro naar... 499 euro

Bron © eigen berichtgeving, twitter

Foto: Twitter/@SuperMarioVC

Een opvallende aanbieding in de mailing van de Media Markt. Een keukenrobot werd in de kijker gezet voor een actieprijs van 499 euro. De originele prijs was echter bijna 140 euro goedkoper.

Een aanbieding van de Media Markt zal de nodige wenkbrauwen hebben doen fronsen. De winkelketen stuurde een mailing uit met daarin een ‘afgeprijsde’ keukenrobot. In plaats van 361,99 euro, kostte het apparaat nu 499 euro.

De opmerkelijke stuntprijs werd onder meer door Mario Van Cutsem opgemerkt op Twitter. “Die eerlijke reclame, het is toch even wennen”, liet hij weten. Ook op Facebook vroegen mensen zich af hoe de vork in de steel zat.

Foutje

In een reactie aan laat de Media Markt weten dat het om een foutje gaat: twee cijfers werden omgewisseld. De originele, doorstreepte, prijs van de keukenrobot was niet 361,99 maar 631,99 euro.

Lokale dagaanbieding

De perswoordvoerder bevestigt aan Het Nieuwsblad.be dat het het gaat om een dagaanbieding in de vestiging in Machelen. De misser verscheen enkel in de mailing voor lokale klanten en staat niet vermeld in de papieren folder.

Door de verwarring zal de korting ook woensdag nog van kracht zijn in het filiaal in Machelen. “Gezien de vergissing zullen we deze ‘dagaanbieding’ ook morgen laten gelden in de winkel”, klinkt het.

Door rrln