Jennifer Lawrence verschijnt voor het eerst op de rode loper met haar nieuwe vriend

Darren Aronofsky en Jennifer Lawrence, met tussen hen in geprangd Michelle Pfeiffer. Foto: Isopix

Jennifer Lawrence (27) en Darren Aronofsky (48) doen er alles aan om hun relatie uit de schijnwerpers te houden, maar op het filmfestival van Venetië konden de twee niet anders dan voor het eerst samen naar buiten treden. Ze kwamen er namelijk allebei hun nieuwste film 'Mother!' voorstellen.

Toen ze in Venetië aankwamen, probeerden Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky dat nog zo onopgemerkt mogelijk te doen. Maar toen voor hen de rode loper werd uitgerold op het Venice Film Festival konden ze niet meer aan de spotlights ontsnappen. Lawrence speelt namelijk de hoofdrol in 'Mother!' en die film werd geregisseerd door jawel, Aronofsky.

De twee leerden elkaar ook kennen tijdens de opnames van wat nu al wordt omschreven als de meest waanzinnige film van het jaar. Al zou hun liefde pas echt ontvlamd zijn nadat de prent afgewerkt was. In een interview met Vogue verwees Lawrence uitzonderlijk een keertje naar haar relatie met de regisseur. "We hadden gewoon een soort van energie. In het verleden heb ik relaties gehad waarin ik enkel maar in de war was en bij hem ben ik nooit verward."

In het verleden had de 'Hunger Games'-actrice ook al relaties met Coldplay-frontman Chris Martin en ook met haar 'X-Men'-collega Nicholas Hoult was ze vier jaar samen. Aronofsky was op zijn beurt dan weer verloofd met actrice Rachel Weisz, al ruilde die hem in voor Daniel Craig waar ze inmiddels mee getrouwd is. 

 

Door flb