7-jarig meisje vertedert iedereen en maakt grote honkbaldroom waar

Bron © Bleacher Report

Foto: Bleacher Report

De 7-jarige Hailey Dawson is goed op weg om de Amerikaanse baseballwereld te veroveren. Het meisje werd geboren met een zeldzame aandoening, waardoor ze aan haar rechterhand maar twee vingers had. Desondanks was haar grote droom om bij elk professioneel baseballteam in de Verenigde Staten de eerste bal te goien. En dat lijkt zomaar te gaan lukken.

Hailey kreeg namelijk een oplossing aangereikt. Ze beschikt tegenwoordig over een 3D-geprint hand en daarmee kan ze alles doen. Ze leerde onder andere schrijven en - misschien wel het belangrijkste - een baseball-ball te gooien. Hailey is namelijk een groot fan van dé Amerikaanse sport bij uitstek. Ze droomde er dan ook van om bij alle 30 professionale teams de eerste bal te mogen gooien. Het meisje wild daarmee een wereldrecord vestigen, zo liet haar moeder weten.

De Washington Nationals en de Baltimore Orioles kregen al vroeg lucht van de droom van Hailey en gaven haar die kans al. Ze ontmoette zo al enkele idolen, maar nu Bleacher Report haar verhaal oppikte gaan er plots wel heel veel deuren open. Op Twitter reageert de ene na de andere topclub op haar verhaal en krijgt ze uit alle hoeken de uitnodiging om langs te komen. Zeker 15 teams lieten al weten te willen meewerken aan het vervullen van haar droom, onder meer de New York Mets, de Boston Red Sox en de Detroit Tigers. Het doorzettingsvermogen van de 7-jarige Hailey wordt zo beloond.

Door rahe
    Meest recent