Spanning in ‘Thuis’ bereikt hoogtepunt: is het eindelijk over en uit voor Julia?

Nu ook Simonne plots spoorloos verdwenen is, stijgt de spanning in ‘Thuis’ naar een ongezien hoogtepunt. Net zoals Waldek is ze in de klauwen beland van Julia, die helemaal doorgeslagen is. Kan zij haar duivelse plannetje afwerken of slaagt de politie erin haar tijdig te vinden? Dinsdagavond volgde de ontknoping.

- Wie de aflevering van dinsdagavond nog niet gezien heeft, leest beter niet verder -

Televisiekijkend Vlaanderen weet al langer dat Julia niet alleen Waldek ontvoerd heeft, maar dat ze het ook gemunt heeft op anderen: Mayra, Luc en Simonne.

Nu Rosa haar receptenboekje gevonden heeft, hebben ook politieagenten Dieter en Tim door dat Julia verantwoordelijk is voor de verdwijningen en de vergiftigingen. Hoewel iedereen daarvan overtuigd is, heeft dochter Paulien moeite met die beschuldigingen. Zij gelooft in eerste instantie niet dat haar moeder tot zoiets in staat is.

Ontknoping

Het is pas later dat ook zij beseft dat Julia eigenlijk een psychopate is. Iets wat Simonne aan den lijve ondervindt wanneer ze in de kelder terechtkomt. Tot haar grote verbazing komt ze tegenover een nog levende Waldek te zitten.

Spanning in ‘Thuis’ bereikt hoogtepunt: is het eindelijk over en uit voor Julia?
Foto: Eén

“We gaan een feestje bouwen”, zegt de compleet doorgeslagen Julia. “Dat is toch wat je altijd gewild hebt? Voor altijd samen met z’n tweetjes.”

Maar wanneer Simonne blijft praten tegen Waldek, loopt de situatie al snel helemaal uit de hand. Julia geeft Simonne enkele rake klappen, waardoor ze op de grond belandt. Daar kan ze echter enkele glasscherven meegraaien om zich los te snijden.

En dan komt alles in een stroomversnelling terecht. Simonne slaagt er na een gevecht in om Julia te overmeesteren, en zichzelf en Waldek te bevrijden. Is het nu eindelijk over en uit voor de duivelse Julia?

Spanning in ‘Thuis’ bereikt hoogtepunt: is het eindelijk over en uit voor Julia?
Foto: Eén
Door nadb
    VOOR ABONNEES