Werknemers van McDonald’s klappen uit de biecht: “Daarom lijkt het alsof je altijd minder frieten krijgt”

Bron © Daily Mail, Reddit

Mrs_ya / Shutterstock.com

Ooit het gevoel gehad dat een grote portie friet bij McDonald’s toch nogal tegenvalt qua grootte? Dan zit dat misschien niet gewoon in je hoofd. Werknemers van de fastfoodketen hebben op de sociale nieuwssite Reddit namelijk onthuld dat ze een speciale techniek aangeleerd krijgen om systematisch minder frieten te geven.

Enkele werknemers hebben op internet verteld dat ze een soort knijptechniek aangeleerd krijgen om de klanten een kleinere portie frieten te geven.

“Ik heb bij McDonald’s gewerkt en daar hebben ze me geleerd hoe ik precies op het kartonnetje moest drukken tijdens het volscheppen”, schrijft een werknemer. “Zo leek het pakje vol, maar was dat eigenlijk niet zo. Er heeft me slechts één keer een klant op gewezen. Hij goot de frieten zelf uit het pakje en deed ze er nadien weer in om te tonen dat het eigenlijk maar halfvol was.”

Ook andere werknemers bevestigden het gebruik van de techniek. “Ik haatte dat gedoe en weigerde om eraan mee te doen”, klinkt het.

Toch ontkent McDonald’s zelf de beweringen. “Die uitspraken zijn compleet verzonnen. Wij hebben geen geheime trucjes. Wij volgen strikte procedures om ervoor te zorgen dat onze porties nooit te klein zijn.”

Door nadb
    VOOR ABONNEES
    Meest Recent
    Laad meer berichten...