Jongste zoon van Jean Claude Van Damme gearresteerd na bizar incident

Bron © The Mirror

Foto: Isopix

Nicholas Van Varenberg, de jongste zoon van Jean Claude Van Damme is zondag gearresteerd na een gewelddadig incident met zijn huisgenoot. De jongeman hield de andere jongen gegijzeld met een mes tegen zijn keel toen de politie ter plaatse kwam.

De politie kreeg een telefoontje over de 21-jarige Nicholas nadat die enkele klappen had uitgedeeld aan de wand van de lift van zijn gebouw. De agenten volgden een ‘spoor van bloed’ naar het appartement van de jongeman en spraken hem aan op zijn gedrag, maar vertrokken dan weer.

Daarna zou Nicholas woedend op zijn flatgenoot zijn afgestapt. Hij zei hem dat hij de deur nooit had mogen openen voor de politie. Het duurde niet lang of de politie stond echter weer aan de deur omdat ze ‘luid gebonk en geroep’ hoorden.

De agenten bleven echter voor een gesloten deur staan terwijl Nicholas zijn flatgenoot gijzelde met een groot keukenmes tegen diens keel. Het slachtoffer vertelde achteraf dat hij bang was dat wanneer hij tegenspartelde, zijn ouders “binnen twee dagen op mijn begrafenis zullen staan”.

Terwijl de politie een huiszoekingsbevel probeerde te krijgen om het appartement binnen te dringen, wist het slachtoffer Nicholas te overtuigen hem te laten gaan. Hij stormde meteen het huis uit en Nicholas werd gearresteerd voor mishandeling, gijzelneming en drugsbezit nadat de agenten marihuana vonden in het appartement.

Door nkdr