Vrouw schiet dakloze man neer die haar vraagt om Porsche te verplaatsen zodat hij kan slapen

Bron © Metro, Daily Mail

Foto: Metropolitan Nashville Police Department

Na een avondje stappen had Katie Layne Quackenbush (26) haar Porsche SUV aan de kant van de weg geparkeerd om nog even na te praten met een vriendin. Het was 26 augustus, 3 uur ’s nachts. Vlakbij probeerde een dakloze man de slaap te vatten, maar door de uitlaatgassen en de luide muziek lukte dat niet. In de hoop dat ze haar wagen zou verplaatsen, sprak hij de jongedame aan. Hij bekocht het bijna met zijn leven.

De feiten vonden plaats in de Amerikaanse stad Nashville. Na een avondje stappen zat Katie Layne Quackenbush (26) nog even na te genieten in haar Porsche SUV. Door de uitlaatgassen en de luide muziek kon een dakloze man echter de slaap niet vatten.

Hij stapte op de jongedame af en vroeg of het mogelijk was om haar wagen te verzetten. Volgens de politie brak nadien een discussie uit. Gerald Melton (54) stapte weg, terug naar de plaats waar hij voordien zat.

Maar Katie liet het daar niet bij en volgde de man, met een wapen in de hand. Toen er opnieuw ruzie uitbrak, vuurde ze twee schoten af. De man werd uiteindelijk met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De vader van Katie is er echter van overtuigd dat de man zijn dochter lastigviel. Hij zou er zelfs mee gedreigd hebben om haar te vermoorden. “Ze heeft niet geprobeerd om die man te doden”, zegt hij. “Dat was totaal haar bedoeling niet. Ze wist zelfs niet dat ze hem geraakt had.”

De jonge vrouw, moeder van een vijfjarig zoontje, werd maandagnacht gearresteerd.

Door nadb