Bol.com haalt het beste in zichzelf boven en ontroert nietsvermoedende klant

Bron © Facebook

Foto: Facebook

Webshop bol.com heeft al vaker bewezen dat hun klantendienst weet wat hij doet. Dat blijkt opnieuw uit een Facebook-post van een dankbare mama die van de webshop nog een verrassing kreeg nadat ze de klantendienst verwittigde dat haar borstkolf stuk was. De volgende dag al kreeg ze een nieuwe en niet veel later lag er nog een verrassing voor de deur.

“Beste Bol, ik was al fan van jullie en bestel dan ook graag regelmatig bij jullie. Stipt als jullie zijn ontvang ik altijd mijn bestelling de volgende ochtend en dat houdt mij dan ook aan het bol.com-lijntje om bij jullie vaste klant te blijven”, schrijft Jacky Serina op Facebook.

“Eergisteren begaf mijn Medela swing het en aangezien ik drie weken geleden bevallen ben van een kerngezond mannetje heb ik deze hard nodig. Ik vertelde het in een live chat met een medewerker van de klantenservice en ik zou de volgende ochtend al een nieuw apparaat toegestuurd krijgen, en inderdaad de volgende ochtend ging de bel en had ik weer een werkende kolf .”

“Maar dan gaat deze ochtend weer de bel... Niets besteld dacht ik, maar zeker weten doe ik het niet want zoals gezegd 3 weken geleden bevallen van m’n tweede kindje en aangezien m’n leven op z’n kop staat van de hectiek en voelt als een achtbaan waar de python van de Efteling nog jaloers op is en een douche moment in m’n uppie als een ware spa treatment aanvoelt , deed ik de deur open...”

“En dat was het moment waarop ik Merel van bol.com een hele dikke virtuele knuffel geef want dit toverde toch een glimlach op m’n gezicht. Ontzettend attent , hartelijk bedankt voor dit gebaar. Keep calm, be like Merel.”

De jonge mama kreeg van bol.com niet alleen het vervangingsapparaat waar ze recht op had, maar Merel van de klantendienst stuurde nog een knuffel na voor het pasgeboren kindje van Jacky. “Van harte gefeliciteerd met de (geboorte) van jullie kleine! Ik hoop dat jullie (vele mooie) herinneringen maken samen”, stond er op het briefje dat bij de knuffel zat.

“Ik wens jullie veel geluk toe.”

Door nkdr/nadb
    VOOR ABONNEES