Scarlett Johansson officieel gescheiden

Foto: PN

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson (32) en de Franse journalist Romain Dauriac (35) zijn officieel gescheiden. Dat bevestigde het ex-koppel aan entertainmentblad US Weekly.

“We blijven goede vrienden en zijn een regeling voor het co-ouderschap overeengekomen om onze dochter op te voeden in een liefdevolle omgeving”, klinkt het in een statement. De twee kwamen in 2012 naar buiten met hun liefde. In 2014 trouwden ze in het grootste geheim op Ranch in Rock Creek in de Amerikaanse staat Montana. In maart van dit jaar, vroeg Scarlett de scheiding aan omdat het huwelijk ”onherstelbare schade had opgelopen”.

Scarlett Johansson officieel gescheiden
Scarlett en Romain in betere tijden Foto: Photo News

Johansson en Dauriac hebben samen een kind: het driejarige meisje Rose Dorothy. Intussen staat het liefdesleven van de blonde filmster niet bepaald op een laag pitje. Volgens E! News is ze verliefd op haar advocaat Kevin Yorn. Zij en haar ex blijven wel zakenpartners. Ze hebben samen popcornmerk Yummy Pop opgericht. Voor de ster was het al de tweede scheiding. Van 2008 tot 2010 was ze getrouwd met de Canadese acteur Ryan Reynolds.

Scarlett Johansson officieel gescheiden
Romain met dochtertje Rose Dorothy Foto: Photo News
Door vwh