Mysterieuze dood: slangenliefhebber dood aangetroffen naast één van zijn pythons

© Facebook

Een maand geleden werd het lichaam van Dan Brandon levenloos aangetroffen in zijn slaapkamer. Op de grond, met naast hem één van zijn zo geliefde huisdieren: een python van het type dat wel zeven meter lang kan worden. De Brit die bij zijn ouders in Hampshire woonde, was bezeten door slangen en hield er heel wat als huisdieren in zijn slaapkamer.

ehu

Het lichaam van Dan Brandon vertoonde “ernstige verwondingen” toen agenten het eind augustus aantroffen op de vloer van zijn kamer. Naast hem lag één van zijn geliefde pythons, van de soort die zeven meter lang kan worden.

(lees verder onder de foto)

© Facebook

“Er wordt nu nagegaan of de python iets met het overlijden te maken heeft”, vertelt een bron aan The Sun. “Er wordt onderzocht of het een natuurlijk overlijden betreft of niet. Daarvoor is het nog wachten op de toxicologische resultaten en op rapporten van de autopsie. Afhankelijk van de resultaten kan er een verder onderzoek opgestart worden.”

De politie gaat op dit moment in elk geval niet uit van een verdacht overlijden. “We zijn opgeroepen naar een adres in Church Crookham. Een 31-jarige man had er ernstige verwondingen opgelopen en was ter plaatse overleden. We gaan op dit moment niet uit van een verdacht overlijden.”

Vrienden hebben nu een crowdfundingpagina geopend voor Dan, ten voordele van het Wereldnatuurfonds. “Hij was geobsedeerd door slangen, spinnen, vogels en wilde dieren”, staat er te lezen. “We missen je zo.”

© Facebook

Aangeboden door onze partners