Taxichauffeur belt in paniek politie voor bebloede BMW in Berlijn, dan komt de wansmakelijke waarheid aan het licht

Bron © Berliner Kurier - Bild

archiefbeeld Foto: Photo News

Een Duitse chauffeur heeft Berlijn even in rep en roer gezet toen hij er met zijn wagen over de Frankfurter Allee reed. Toen een taxichauffeur de grote bloedspatten achteraan de wagen zag, belde die in paniek de politie. Hij dacht dat de wagen wel iemand overreden moest hebben. Drie politiewagens reden de bebloede BMW klem om dan te ontdekken dat er eigenlijk niets aan de hand was.

Het was half vijf ’s nachts toen een taxichauffeur de bebloede BMW X6 voorbij zag rijden op de Frankfurter Allee in Berlijn. De man belde meteen in paniek de politie, hij was ervan overtuigd dat de bestuurder iemand aangereden had.

Drie politiewagens werden er meteen op af gestuurd om de wagen te onderscheppen. De taxichauffeur was de BMW blijven volgen waardoor het niet lang duurde voor de politie hem klem kon rijden.

De bestuurder van de BMW en zijn passagier waren zich van geen kwaad bewust en toen de politie de bloedvlek aan nader onderzoek onderwierp, bleek het om een onschuldige sticker te gaan die rond de wielkast was aangebracht. De bestuurder mocht beschikken, want “smakeloosheid is niet strafbaar”, zo liet een van de agenten nog optekenen.

Door nkdr
VOOR ABONNEES