Kookboek op de rooster
Dit kookboek wil u de herfst door helpen met soeprecepten. Maar zijn ze ook lekker?
© *
Soep is hot, en dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Elke zichzelf respecterende stad heeft wel een soepbar. De chefs van Soup en Zo hebben drie winkels in Amsterdam en delen hun keukengeheimen met de wereld in het welluidende boek Soep. Verwacht geen klassieke tomatensoep met balletjes of kervelsoep. Neen, hier zijn het meer exotische namen als de Hindoestaanse groentesoep met masala of de cassavesoep met kokos en gamba’s. Gelukkig zijn voor het merendeel van de soepen de ingrediënten gemakkelijk te vinden in de supermarkt.
Beste van Plus
Lees ook
Vlaamse klassiekers als ‘ballekes in kriekskes’ blijken dan toch niet zo Vlaams
Zo makkelijk bak je een Driekoningentaart
Geen ‘goei kotelet in goe wa boter’, wel gezonde recepten zónder vlees: Jeroen Meus kookt vegetarisch in ‘Groentekost’
Toen hij die ene foto zag, wist de peetvader van de tv-koks met zichzelf geen blijf meer