Buurtpolitie-acteur Andy Peelman: “Ik probeer er alles aan te doen niet te worden als mijn vader”

Bron © Story

Foto: Jan Van der Perre

Andy Peelman, acteur in ‘De Buurtpolitie’ en daarnaast ook echt agent, vertelt in Story over de moeilijke relatie met zijn vader, de winnaar van de allereerste Soundmixshow: Wim Ravell. Een van de grootste hits van de man is het nummer ‘Mijn zoon’, maar dat heeft een nogal bittere betekenis voor Andy.

“Toen ik ongeveer zes was, gingen mijn ouders uit elkaar. Sindsdien heb ik geen contact meer met mijn vader. Je zou misschien verwachten dat ik daar spijt van heb, maar eerlijk? Dat is niet zo”, zo vertelt Andy aan Story.

“Door zijn succes begon mijn vader plots de ster uit te hangen, hij dacht dat hij beter was dan de anderen. Vandaag probeer ik er alles aan te doen om niet te worden zoals hij. Ik zou het vreselijk vinden mocht iemand mij arrogant vinden.”

Nu het zijn zoon zo voor de wind gaat, heeft Andy’s vader laten weten dat hij het contact opnieuw wil aanhalen, maar daar heeft Peelman niet bepaald behoefte aan. “Gewoon omdat hij een graantje wil meepikken van het succes. Hoe verklaar je anders dat ik de afgelopen twintig jaar niets van hem hoorde. Hij beweert dat mijn moeder het hem onmogelijk maakte om mij te zien, maar dat geloof ik niet.”

Door nkdr
  • VOOR ABONNEES