Kostuummerk draait de rollen om: nu moeten de mannen naakt

© Suistudio

© Suistudio

© Suistudio

© *

© *

1 / 5

Het Nederlandse kostuummerk Suitsupply, dat in het verleden al meermaals provoceerde met vrouwonvriendelijke reclamecampagnes, draait voor een keertje de rollen om. In de reclamecampagne van de maatpakkencollectie voor vrouwen worden ditmaal de mannen naakt geportretteerd en zijn het de vrouwen die de regie in handen hebben.

VVA

Een vrouw in een maatpak die haar hand nonchalant op een blote mannenkont legt of een vrouw in een maatpak met een naakte man aan haar voeten. Zo ziet de nieuwe reclamecampagne van de maatpakkencollectie voor vrouwen van kostuummerk Suitsupply eruit. En dat is behoorlijk opmerkelijk te noemen, aangezien het merk de voorbije jaren een aantal keer op de vingers werd getikt wegens seksistische, vrouwonvriendelijke reclamecampagnes.

Bij de Jury voor Ethische Praktijken inzake Reclame (JEP) heeft men voorlopig nog geen klachten ontvangen over de meest recente reclamecampagne van Suitsupply. Deze campagnefoto uit 2016 zorgde wel voor heel wat verontwaardigde reacties op diverse sociale media.

Aangeboden door onze partners

Lees ook