Gluren bij BV's: An Lemmens doet verrassende ontdekking in haar kelder

Foto: Instagram

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

De Mol Gilles Van Bouwel zakte donderdag af naar de première van 'Het Tweede Gelaat' in Kinepolis Antwerpen met een vriendin. Ze had voor de gelegendheid popcorn besteld en stond op het punt om die gulzig op te eten. "How not to eat popcorn", schreef de BV erbij.

 

How not to eat popcorn... @issabeldefre #avondjecinema #hettweedegelaat

Een bericht gedeeld door Gilles Van Bouwel (@gillesvanbouwel) op

The Voice-presentatrice An Lemmens heeft werk met haar kelder, want er belanden altijd dieren in. Deze keer: een salamander. "Net nog een pad buiten gezet. En nu komt deze tevoorschijn! Mijn kelder is een asielcentrum", staat erbij te lezen.

 

Net nog een pad buiten gezet. En nu komt deze tevoorschijn! #mijnkelderiseenasielcentrum

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

 

Dat het er gezellig aan toe gaat in de backstage van De Slimste Mens. Zo zat Goedele Wachters gezellig te keuvelen met Tijs van Van Echelpoel. "Tijs en ik, wij bezitten de gave van de bilocatie", schrijft ze bij een kiekje van hun twee.

 

Sam De Bruyn viert de Dag van de Jeugdbeweging in zijn scoutspakje. "Yooow broeders & zusters. Maak er een mooie Dag Van De Jeugdbeweging van", schrijft hij bij zijn selfie.


Elke Vanelderen, de vrouw van Regi Penxten, is aan het knutselen geslagen voor Halloween en kerfde een pompoen uit. Nou ja, een beetje toch. "It's the most wonderful time of the year... Met pompoen kan je zoveel doen! (Ik was gisterenavond te moe om de mond af te werken)", staat erbij.


Op donderdag ging stylist Jani Kazaltzis nagels lakken in Wijnegem Shopping Center in het teken van de strijd tegen borstkanker. 'Yaaay, ik mag eindelijk nagels lakken", staat er bij het kiekje.

 

Nathalie Meskens eerde deze week haar mama op Instagram. "My beautiful mummy", schreef ze bij de foto.

 

My beautiful mummy??#familytime #indiansummer #damaggerustmeeengintonickskederbij

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@messenbak) op


Lesley-Ann Poppe deelt wat echt belangrijk is in haar leven. "Gabriel, Kevin en Benjamin “Boeboe", staat er bij een kiekje van haar echtgenoot en baby.

Door vwh
  • VOOR ABONNEES