Blake Lively neemt wraak op Ryan Reynolds voor verjaardagsfoto

© Isopix

Dat het Hollywoodkoppel Blake Lively en Ryan Reynolds over een flinke portie humor beschikt, is duidelijk. De 30-jarige actrice, die bekend raakte dankzij Gossip Girl, heeft exact dezelfde grap uitgehaald met haar man, een paar maanden nadat hij zijn vrouw een loer draaide.

vwh

We keren even terug naar 25 augustus, de verjaardag van Blake Lively. Om zijn “fantastische vrouw” te eten, plaatste Ryan Reynolds een foto van hun tweetjes op Instagram. Alleen, knipte hij de blondine er voor de helft af bij wijze van grap. Boontje komt om zijn loontje, zo blijkt, want nu heeft de actrice hem net dezelfde poets gebakken.

De Canadese Reynolds vierde op maandag 23 oktober zijn 41ste verjaardag en kreeg felicitaties van zijn vrouw via Instagram met een foto van hem en zijn goede vriend Ryan Gosling. “Happy Birthday, baby“, schreef ze bij een foto waarop alle aandacht naar Gosling ging, die met een vinger wijst naar een halve versie van haar echtgenoot. Gelijke stand voor de twee, die in 2012 trouwden en twee kinderen hebben samen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook