Koen Wauters zet zijn dochter in de bloemetjes

Foto: Jan Van der Perre

De Vlaamse zanger en presentator Koen Wauters zette woensdag zijn dochter Zita in de kijker op Instagram. Het meisje vierde haar verjaardag en dat maakte papa een tikkeltje emotioneel.

“Vandaag word je dertien jaar. Proficiat mijn liefste meisje. Zo blij dat ik je papa ben. Blijf zoals je bent, jij maakt de wereld zoveel mooier”, staat er bij een foto van een lachende Zita. Ook mama Valerie bracht via sociale media ode aan haar dochter, die haar eerste stappen in de showbizz zet. Zij deelde een filmpje waarin ze haar dochter vastgrijpt en een kusje geeft. “Elk moment met haar is magisch. Zoveel extra plezier met jou in ons leven! Happy birthday my sunshine”, staat er te lezen.
 


De voorbije week kreeg het meisje kritiek omdat ze in de nieuwste film van Stijn Coninx ‘Niet Schieten’, gebaseerd op de Bende van Nijvel, acteert met een sigaret in haar hand. Volgens de filmmakers “passend in een film uit de jaren ‘80”, maar voor veel ouders zorgwekkend omdat jonge kinderen opkijken naar rolmodellen zoals Zita.
 

Door vwh